Afterwork

2015, nytt år och vi kör igång ett nytt schema. 2014 slutade ju med Anders traditionsenliga lusse-AW, efter att vi besökte Fia & Mattias i november, och Wibergs i okt.
Nytt för i år är att vi är lika många familjer som vi har AW-månader, nämligen 11… nytt är också att vi har bränt januari, eller hur? Eller finns det någon som hungrigt kastar sig på en januari-AW?
Eva & Marcus – februari
Helena & Andreas – mars
Monica & Mattias – april
Emma & Niklas – maj
Cissan & Erik – juni
SommarAW, eller semesterAW kanske – plats ej bestämt, för de som är hemma, vill ha ett välbehövligt avbrott på vilan, alternativt faktiskt håller landet igång genom att jobba när andra slappar… någon gång i juli, lite spontant, valfritt format, gärna lite grilla-hela-natten va?, hos den som först hugger!
Anna & Lasse – augusti
Fia & Mattias – september
Fam Zetterberg ? – oktober
Kicki & Peter – november
Anders – december
Grundformatet (för nytillkomna tittare) är som vanligt: man bestämmer själv vilken fredag i månaden man vill köra, bjuder in via mail till afterwork@solstigen.se, och tiden är 17.00-19.00. Men värdparet har naturligtvis all frihet att göra precis som man önskar!
Glöm inte spellistan heller. De av er som använder Spotify – kan inte ni gå in på spellistan afterwork@solstigen och fortsätt att bygga en skön playlist för vårt AW!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s